Gravidstatus i vecka 23+5

Jag har varit hemma sjuk igår och idag. Har fått litegrann av allt känns det som och tillsammans blev det för mycket. Lite förkyld, huvudvärk, ingen matlust och ont i kroppen. Men börjar kännas lite bättre förutom att jag mår illa varje gång jag äter nåt vilket kanske inte ät så bra… Men jag tänkte att vi kunde ta lite gravidstatus så länge.


Såhär ser jag ut idag, har köpt ett par nya sköna byxor vilket behövdes då inget i min garderob passar längre typ. Köpte även ett par gravidjeans och det känns som mitt bästa köp nånsin typ, så bekväma, men de får ni se en annan gång. 

Annars så växer magen väldigt mycket nu, kändes som den tog ett skutt för ett par veckor sen. Men så fort jag ska ta kort på den så ser den ju ganska liten ut… Ja ja, den lär ju bli tillräckligt stor tids nog. 

Jag började känna sparkar förra måndagen, då kändes det mest som det bubblande men nu när jag ligger i soffan och inte orkar med nåt annat så verkar Metallica va precis hur pigg som helst. Kul att nån av oss har ork… 

2 reaktioner till “Gravidstatus i vecka 23+5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s