En regnig tisdag

Längesen nu men hej igen! Här i Oslo regnar det och har gjort så i två dagar nu. Jag är fortfarande förkyld men har jobbat denna vecka (var hemma ons-fre förra veckan), idag började även ett munsår dyka upp på läppen så jag får hoppa kvällens orkesterövning. Så tråkigt att börja i en ny orkester och sen bli sjuk och missa övningar, räcker ju att va lite snorig för att det ska bli rätt jobbigt att spela blåsinstrument… Men men skit i det nu. Det får helt enkelt bli en hemmakväll i soffan med lite te sen.

_DSC5347
En bild från en betydligt härligare dag på Preikestolen, juli 2015.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s