Söndag i Grundsund

DSC_6747.jpgDSC_6748.jpg
Söndagen för 2,5 vecka sen vaknade vi alltså upp i Grundsund efter en lördag med lek och kräftskiva. Solen sken och vi satte oss allihop vid samma bord och åt frukost, bara de två sötaste som hamnade ätandes på bild dock.

DSC_6762.jpgDSC_6766.jpgDSC_6767.jpgDSC_6772.jpg
Efter frukosten tog vi en promenad genom Grundsund och sen blev det fika. Vi satt och tjötade ett tag till, åt lunch och sen åkte vi hem åt olika håll. Så himla trevligt att träffa mitt ”Boråsgäng” och få lite kvalitetstid samtidigt som vi kunde njuta av den sista sommarvärmen. Tack vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s