Höstfärger 

Imorse när jag skulle ta ut cykeln från förrådet så kunde jag inte låsa upp dörren, för nyckeln gick inte ända in. Efter att ha lirkat och försökt i typ fem minuter, och efter att ha funderat på att bara gå upp och lägga mig istället, så fick jag känna mig slagen och helt enkelt promenera till jobbet. Så himla tråkigt när en är inställd på något annat.

Men det positiva med en promenad är att jag tog ett par kort på de fina höstfärgerna som har börjat komma. Det negativa är däremot att jag har börjat få lite foglossningar i form av värk i ljumskarna vilket blir värre om jag går längre och lite fortare. Så jag kom sent till jobbet idag.

Annars så krånglar vårt internet här hemma till och från just nu men det bekymret lämnar vi snart för imorgon drar David till Malmö medan jag och Augusta ska på weekend i Köpenhamn! Ska bli så himla kul! 

3 reaktioner till “Höstfärger 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s