Sjukstuga

Nej men oj vad det är kul att va sjuk… INTE. Är så trött på det nu det inte är klokt, var lite inne på att gå till jobbet idag men först sov jag jättedåligt inatt, hej hostattacker, och sen vände jag bröstkorgen ut och in typ pga hostade så när jag gick upp så då bestämde jag mig för att jag nog skulle må bra av en dag vila till. 


Igår tog jag en kort, betoning på väldigt kort där, promenad för jag tänkte att lite frisk luft mår en ju alltid bra av. Det resulterade ju i lite extra energi i form av solen och det fantastiska vädret men jag märkte att jag inte var bra än. För jag var tvungen att gå så långsamt och ta så många pauser för annars hostade jag något kopiöst, antagligen också ett tecken på att jag gör rätt i att stanna hemma idag med. 

2 reaktioner till “Sjukstuga

  1. Jag hörde på radion idag att en läkare sa att oktober är ingen höstmånad utan en hostmånad. Krya på dig lilla gumman. Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s