Hostmånad

Min mormor kommenterade mitt förra inlägg: Jag hörde på radion idag att en läkare sa att oktober är ingen höstmånad utan en hostmånad och det stämmer verkligen i mitt fall för jag bara fortsätter att hosta. Jag jobbade dock både torsdag och fredag men var helt slut efteråt så helgen har, instället för de inplanerade orkesterövningarna, innehållit mestadels vila. Vi gjorde dock några ärenden igår, provkörde en ny sorts barnvagn bl a, men idag blir det verkligen soffan största delen av dagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Annars så är ju hösten fantastisk vacker och jag njuter av utsikten från vår lägenhet och även av mörkret som tillåter mys med tända ljus. Så länge solen lyser är alla årstider verkligen fantastiska!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s