Pueblo Acantilado Suites

Nu så tänkte jag äntligen börja visa lite hur vi hade det och vad vi gjorde i Spanien. Känns som det är trevligt nu när novemberregnet har kommit hit.

DSC_6932 DSC_6936 DSC_6938Vi kom till vårt hotell, Pueblo Acantilado Suites, mitt i natten och gick direkt och la oss, men nästa morgon så möttes vi av den här utsikten från vår balkong. David vaknade till precis när solen gick upp och lyckades då fånga detta fantastiska.

DSC_6943Ett par timmar senare gick vi upp på riktigt och njöt än en gång av utsikten som skulle vara vår den kommande veckan och gick sen mot frukostbuffén.

DSC_6946 DSC_6948Utsikten från hotellet gick inte av för hackor alltså. Helt fantastiskt. Att sitta och spana ut över en horisont åt ena hållet för att sen se ett bergigt landskap åt andra, vi njöt.

DSC_6949Frukosten var riktigt god, detta är min andra (tredje?) tallrik så bli inte förskräckta över att det ser så lite ut. Innan hade jag ätit både äggröra och frukt.

DSC_6952Efter frukost tog vi en sväng runt hotellområdet och spanade bland annat in poolen. På de här solstolarna tillbringade jag ett par timmar de förmiddagar som bjöd på fint väder (vilket var de flesta), medan vi sen på eftermiddagarna tog en tur med vår hyrbil och utforskade området. Perfekt uppdelning av dagarna.

DSC_6953Vi bodde på ett lägenhetshotell så vi hade både soffa och kök, gött att kunna ha saker i ett kylskåp och laga lite mat om en inte känner för att leta upp en restaurang. Eller bara det att vi hade en kaffebryggare var ju guld värt.

DSC_6954 DSC_6955 DSC_6958 DSC_6959DSC_6962DSC_6960Första dagen tog vi bilen in till El Campello som var närmsta samhället, mest för att spana in området vi bodde i och handla lite förnödenheter såsom kex och kaffe (och lite annat)… Det var ett trevligt ställe och hade ett skönt lugn över sig.

DSC_6966DSC_6968 DSC_6969Vi åkte sen tillbaka till hotellet och njöt av utsikten, lugnet och solen igen. En härlig första dag.

En reaktion till “Pueblo Acantilado Suites

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s