Så sjukt trött

Alltså den här graviditeten börjar bli tröttsam, tycker den kan vara över snart (men helst inte förrän efter nyår…). 

Jag har börjat sova dåligt, kan inte somna på kvällen, vaknar flera gånger under natten och ligger då vaken igen. Det är så jobbigt, dels för att jag blir trött på dagarna men också för att det är så tråkigt/jobbigt/onödigt att ligga där och inte kunna sova. Nu vill jag inte höra nåt ”vänta du bara, snart har du en liten som skriker och väcker dig”, för det är inte samma sak. För då kommer det vara någon som just väcker mig. Inte som nu då jag bara slösar tid på att inte kunna sova, det är ju bara psykiskt påfrestande. 

Förutom sömnproblem så känns kroppen tung och det gör ont, speciellt i ljumskarna. Samt att bebisen sparkar och det börjar bli jobbigare att andas ordentligt. Men men, inte så mycket att göra åt saken. Men det är alltid skönt att få klaga lite… Tyck synd om mig!

2 reaktioner till “Så sjukt trött

    1. Tack! Men bara för att jag klagade så sov jag bästa natten på länge inatt! 🙂 Även om jag för några månader sen hade tyckt det var en dålig natt… Men men, glad för det lilla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s