Skitvecka

Denna vecka kommer inte ta hem något pris för något bra alls tror jag. Från att ha haft en trevlig helg förra helgen så vaknade jag i måndags upp och kände mig lite irriterad i halsen. Det var inte så farligt och på kvällen var jag bortbjuden till en kompis på middag så måndagen får helt klart godkänt.

Men jag gick lite mer än jag har gjort det senaste och sprang typ 100 meter för att hinna med en buss vilket gjorde att jag fick så ont i bäckenet under natten att jag knappt kom ur sängen på tisdagen. Fy alltså, det gjorde verkligen ont men den värsta smärtan avtog och sen i onsdags har det bara gjort lite ont när jag går för fort, så jag lunkar fram och känner mig extremt gravid.

Samtidigt har min förkylning blivit värre under veckan som gått. Lägg då på att David är i Kina (han kommer hem imorgon, yay!) och att jag igår fick punktering på bilen som jag då var tvungen att fixa själv. Jag fick alltså punktering för andra gången i mitt liv (första gången var med postbilen) när jag är gravid i vecka 35, David är i Kina och jag är i stort behov av bilen då jag får ont i bäckenet så fort jag går lite längre. Men händig som jag är så fixade jag det med en flaska däckfix, sjukt bra grej alltså! Bara att spruta i däcket, köra några kilometer och sen pumpa upp lufttrycket. Så nöjd över att jag inte behövde hålla på att meka med domkraft och reservdäck för jag tror inte jag hade orkat det just nu.

Om ni trodde att allt jobbigt denna vecka var slut där så nej, för igårkväll spydde jag ett par gånger och sen imorse spydde jag upp det jag fått i mig till frukost, på det har min röst försvunnit helt så jag fick stanna hemma idag. Går ju inte att jobba utan någon mat i magen och utan röst.

Men jag fick se världscupspremiären i längdskidor på tv i alla fall, fönstrena är adventspyntade och jag har en pepparkaksdeg i kylen så det är ju positivt. Men nu tar vi helg och hoppas på en bättring.

DSC_6808DSC_6814Två foton som David tog från vår balkong en vacker kväll i oktober.

2 reaktioner till “Skitvecka

  1. Nämen fy tusan vad jobbigt! Får du verkligen ta det lugnt och njuta av advent helgen och pepparkaksdegen. Massa kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s