1 december

Så vad har hänt sen sist? Ingenting

Jo, David har kommit hem *yay!* men annars så har jag tillbringat den mesta tiden i soffan vrålförkyld. Min röst fungerar inte alls och jag hostar, nyser och snyter mig hela tiden. Börjar bli rätt trött på att va sjuk. 

Men nu har vi gått in i december vilket nog måste ses som min favoritmånad så vi kör på att det blir bättre från och med nu. Medan jag ligger här i soffan och snörvlar så bränner jag även på ett adventsljus jag fick av mormor för ett par år sen men inte kunnat bränna för hade ingen ljusstake som passade innan. Är nog bra att jag är hemma idag så vi kanske kommer ner till ettan… 

En reaktion till “1 december

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s