Ledig!

Även om jag inte är mamma än så är jag nu föräldraledig! Men vi ska kanske kalla det gravidledig såhär i början? För i Norge så går den gravida på ledighet tre veckor innan terminsdatum (vi har tre veckor kvar på söndag). De veckorna kan en inte spara till efteråt utan de är just för att den gravida ska kunna ta det lugnt. Och jag klagar inte. 

Såhär såg jag ut i korridoren på jobbet när jag gick ut därifrån idag. Jag var klar med det jag skulle göra och kunde gå hem klockan 14 då det fortfarande var ljust ute. Känns som en bra början detta, hittills får gravidledigheten 5/5. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s