Nu har vi blivit riktigt norska 

Igår tog vi ytterligare ett steg in i det norska samhället: vi köpte fryspizza. Denna norska nationalrätt som de äter varje helg. Typ iaf. För det är helt sjukt hur populär fryspizzan är och utbudet är stort. Vi slog till på en mozarellapizza och la sen på parmaskinka och jag tycker det fick klart godkänt. Enkelt och gott.

Just nu ligger jag i soffan och kollar vinterstudion medan David bakat lussekatter. Sen ska vi ta oss ut i det vackra vädret, klarblå himmel och minus 3 grader, för att införskaffa en gran. Härlig lördag. 

En reaktion till “Nu har vi blivit riktigt norska 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s