Juldopp och lugn och ro

David fick sin julklapp från mig redan igår då det var just igår den gällde. Han fick nämligen ett besök på St Jörgens spa i Göteborg som jag redan hade bokat in. Så igår checkade vi in, genomförde en sparitual med produkter av olika slag, åt en tvårätters supé och vilade upp oss. Så nu är vi lena i huden och utvilade i sinnet. Sen efter frukostbuffén imorse åkte vi hem till mina föräldrar och här ska vi nu va i några dagar. 

Så just nu har jag och David intagit varsin fåtölj, klappar lite katter och bara gör ingenting. Känns som vi har en lugn och fin juluppladdning. Gäller ju att passa på nu innan vi har en liten att ta hand om… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s