God fortsättning!

Hoppas ni har haft en fin jul! Det har jag haft, har firat lite dubbelt först hos Davids familj som ni vet och sen hos mina men då kom Davids föräldrar också, himla trevligt! Så det var första julen jag och David firade ihop och det gillar en ju. 

Nu är vi däremot hemma i Oslo igen sen igår. Kändes bättre att åka till Sverige veckan innan jul och sen vara hemma nu med närheten till ”vårt” sjukhus. För det närmar ju sig, åtta dagar kvar till beräknat datum. 

Bild som mamma tog på oss syskon på julafton. Hon får ju passa på när vi alla är samlade… 

Kategorier Jul

En reaktion till “God fortsättning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s