Gott nytt år!

1.jpgGott nytt år alla som läser här! Tack för 2015, att ni läser och gör att det faktiskt är roligt att skriva här. Nu kör vi 2016 som för mig och David kommer innebära något helt nytt. Bebisen du kan komma nu, det är ju 2016!

Eftersom jag är väldigt gravid så firade vi nyår helt själva i vår lägenhet. David lagade en fransk trerätters: löksoppa, confiterad anka och crème brûlée. Vi spred ut middagen under hela kvällen, kollade på film och sen på nyårsfirandet på Skansen. Vid tolvslaget gick vi ut på balkongen och såg precis hur mycket fyrverkerier som helst. Det tog liksom aldrig slut. En annorlunda men fin nyårsafton ändå.

3 reaktioner till “Gott nytt år!

  1. Gott Nytt År Elin och David. Vi gläds med er över ert fina liv ihop och med bebisen som vi också väntar på. Ha det bra, kramar från morfar och mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s