Dagarna rullar på

Dagarna bara rullar på här och går lite in i varandra. Vi hinner inte göra så mycket mer än att äta, sova, mata, byta blöja, vyssja och förundras. Jag hade tänkt blogga igår men ville även se vinterstudion och då hann jag inte blogga, helt sjukt. Så inläggen kommer nog komma lite mer sparsamt här ett tag men det förstår ni säkert.

DSC_7610DSC_7612DSC_7613Idag när vi tittar ut genom fönstrena så är världen täckt i en vit dimma och utsikten gömd där bakom, men förra veckan såg det ut såhär från vår lägenhet. Vi har verkligen njutit av utsikten och spanat in både vackra soluppgångar, följt hur ljuset ändrades under dagen och njutit av att vi bor med en utsikt som ser ut att vara hämtad från en sagovärld eller tavla.

2 reaktioner till “Dagarna rullar på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s