Träningsvärk 

För ungefär 20 veckor sen började jag få ont av foglossning och kunde då inte gå lika fort och långt som innan. Jag tog även mycket kortare steg då det gjorde att jag inte fick lika ont. Nu efter förlossningen så har den smärtan försvunnit helt och jag kan gå obehindrat utan att känna något. Trodde jag. För nu efter näst intill dagliga promenader så har jag nästan fått träningsvärk i framsida lår och ljumskar. Men det måste ju betyda att jag tar steg i rätt riktning för att få tillbaka min gamla styrka igen och det känns ju bra. 

2 reaktioner till “Träningsvärk 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s