Hennes första dygn – vårt första som en familj

DSC_7563DSC_7565DSC_7566Såhär tillbringade vi vårt första dygn som en familj, liggandes i sängarna med en liten tätt intill. Försökte ta in det stora och samtidigt vänja sig vid att det är vi nu. Vi tre. Vi hade några olika namn vi funderat på men hade inte bestämt oss helt, men när vi satt där frågade jag David om hon inte var en liten Ilse och han höll med, det var nog en Ilse vi hade fått. Så vi sa det högt: Ilse. Samtidigt som vi klappade, luktade, gosade och bara insöp hela henne. Vår Ilse. 

2 reaktioner till “Hennes första dygn – vårt första som en familj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s