Måndag

Då var det måndag igen och David har gått till jobbet medan jag och Ilse är ensamma hemma igen. Efter min första vecka som mammaledig så kan jag konstatera att jag kommer se fram emot helgerna fast jag inte har något jobb att gå till på veckorna. Det är ju helt enkelt roligare när även David är hemma. Men men, vi klarar oss bra även om det just nu regnar rejält med inslag av snöblandat regn och jag hade tänkt vi skulle gå och handla… Blir nog till att inviga regnskyddet till vagnen idag då.

P1280011.jpgBild tagen för 1,5 vecka sen. Hon växer verkligen för varje dag min lilla tjej.

2 reaktioner till “Måndag

  1. Förstår precis vad du menar, har exakt samma tankar. Längtar redan till nästa helg.. Kram från mig och lilla kusinen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s