En babysitter

DSC_7690DSC_7692DSC_7691Vi har köpt en babysitter och den har redan visat sitt värde! Ilse verkar trivas bra i den och sitter nöjt bredvid när vi grejar med annat, bara vi hjälper till att vagga den ibland. För hon har inte riktigt förstått att hon själv kan få den att gunga bara genom att röra sig lite, men det kommer väl.

Annars så säger vi hej till fredagen! Det är lite molnigt ute och runt nollan men det håller på att spricka upp och snart lyser solen igenom. Dagens planer innebär en promenad (som vanligt) and that’s it. Trevlig helg alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s