Besök från mormor och morfar

160116.jpgDSC_7578DSC_7574För prick fyra veckor sedan såg det ut såhär. Då var Ilse ett dygn gammal och hennes mormor och morfar var på besök på sjukhuset för att säga hej för första gången. Då varade besöket bara ett par timmar men imorgon kommer de hit igen. Pappa stannar bara tills måndag men mamma, som har sportlov, ska vara här ända tills onsdag. Det ska bli trevligt och förhoppningsvis göra att jag kommer få tid att typ gå på toa i lugn och ro, ja mina krav har sänkts den senaste månaden. Egentid = ha tid att gå på toa utan att någon skriker samtidigt.

En reaktion till “Besök från mormor och morfar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s