På Ikea

Såhär nöjd kan en se ut när en får hänga på mormors axel efter att ha ätit på Ikea. För idag har vi alltså varit på utflykt, gäller ju att passa på när vi är två vuxna som kan hjälpas åt. Vi tog även en sväng förbi Trafikverket så jag kunde ta kort och så till mitt nya körkort då det gamla gick ut i januari, har alltså kört runt på vägarna i tio år nu vilket är rätt sjukt. Som följd till att jag bor i Norge så kommer jag nu få ett norskt körkort istället för svenskt, lite kul är det ju faktiskt. 

En reaktion till “På Ikea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s