Ensamma igen

IMG_0102.jpgNu har mamma/mormor åkt hem så jag och Ilse ska vara ensamma hemma på dagarna igen. Det har varit väldigt trevligt att ha besök  och Ilse har fått så mycket uppmärksamhet så det är inte klokt. Tror det har gjort att hon blivit lite bortskämd för denna eftermiddag, mamma åkte vid lunch, har hon bokstavligt talat tillbringat på mig. Nu får hon dock uppmärksamhet från sin pappa istället, de har ju knappt haft tid att prata de senaste dagarna, oops…

En reaktion till “Ensamma igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s