For Good Luck

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATitta vilken fin handduk jag har köpt! Jag beställde den från For Good Luck efter att ha suktat efter den i över en månad. Jag tänker att jag kommer använda den när jag och Ilse ska njuta av vår och sommar utomhus, men som David sa ”vågar man verkligen använda en sån fin handduk som filt?”. Bra fråga, men är ju onödigt att köpa något fint om en sen inte vågar använda det. Så tror nog att den kommer få hänga med ut.

P2220008.jpgNär jag öppnade paketet så låg även detta armband där i, vilken bonus!

3 reaktioner till “For Good Luck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s