Ut bland folk

P2230003.jpgIgår tog jag på mig riktiga kläder (japp, mina kläder passar igen och det är skönt!), sminkade mig, packade väskan med blöjor och checkade busstidtabellen.

P2230002.jpgSen hämtade jag min sidekick, packade ner henne i björnen, som numera passar lite bättre, och rullade vagnen mot bussen. Vi skulle nämligen in till stan och Svenska Margaretakyrkan där det vankades babycafé. Ilse var helt klart yngst men hon tittade sig storögt omkring och när vi lämnade efter 1,5h så somnade hon så gott i vagnen efter alla nya intryck. Det var roligt för både mig och henne att få träffa lite folk och se något nytt.

4 reaktioner till “Ut bland folk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s