Helg

Idag tog vi en tur till stan och lunchade, därefter strosade vi runt lite utan att vara på jakt efter något. Jag har märkt att jag verkligen vill göra något varje helg nu, lämna lägenheten och komma ut lite. Blir väl så nu när jag spenderar så mycket tid här hemma. Nu är vi däremot hemma igen och har precis fikat. Resten av helgen kommer la spenderas med att kolla på längdskidor: världscupen ikväll och sen vasaloppet imorgon. En bra helg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERABild från i veckan då jag fikade själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s