Tre bilder från veckan

Idag har vi såklart kollat på Vasaloppet och jag måste medge att det var rätt skönt att imorse kunna sätta sig i soffan istället för att nervöst köa inför starten. Samtidigt så blev jag lite sugen på att köra igen… Men måste inte bli just Vasaloppet, kan tänka mig halvvasan eller tjejvasan igen, men vi får se. 

Tänkte jag skulle visa några bilder som fastnat i min telefon i veckan.

Ilse i vår säng en morgon och helt plötsligt ser den ut att vara hur stor som helst. 
 Jag mötte en kompis för lunch i stan i onsdags och passerade då slottet, gillar verkligen denna maffiga byggnad. 
 Vår middag igår då David provade på någon typ av grönsaks- och rotfruktslasagne, gott var det!

En reaktion till “Tre bilder från veckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s