Promenader och packning

Det finns så himla många fina promenadstråk här i närheten av oss och det känns verkligen trevligt såhär i barnvagnspromenadtider. Jag tar (minst) en promenad om dagen för att få en nypa luft och det är härligt hur det känns att det blir mer och mer vår hela tiden.

Nu håller jag på att packa vilket tar lite tid då viss liten tjej vill ha uppmärksamheten istället. Men det går bra ändå, hon är ju så söt. Och för er som missat det så ska vi alltså åka till mina föräldrar imorgon då David ska på jobbresa. Är lite nervös över att köra bil ensam med henne så långt men det ska nog gå bra, vi har hela dagen på oss så vi kan stanna och pausa ofta om det behövs. 

3 reaktioner till “Promenader och packning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s