Påskrester

Idag är det riktigt grått ute och det har regnat konstant sen jag vaknade imorse och hörde smattret mot fönstret, en sådan kontrast mot den helt molnfria gårdagen. Men men, då är det ju iaf passande att se lite fler bilder från påskhelgen på Nabben.

DSC_7795.jpgPå torsdagskvällen, alltså första kvällen vi var där, så kom Emanuel dit och vi åt mat i matsalsdelen av vardagsrummet. Det har blivit så fint, som ett helt nytt hus med alla förändringar mina föräldrar har gjort, såsom fler fönster och rivna väggar.

DSC_7794.jpgDSC_7801.jpgIlse åkte från knä till knä och hade full uppmärksamhet mest hela tiden.

160326.jpgHär tittandes på utsikten där vi försökte få henne intresserad av traktorn som pappa körde förbi (lär nog vara roligare nästa år dock) och även för…

DSC_7805.jpg…domherrarna som åt utanför fönstret.

DSC_7828.jpgAnnars åkte vi mest runt och träffade en massa folk men däremellan hann vi slappa och bara ta det lugnt också. Dus hittade en perfekt plats när David satt och läste.

DSC_7833.jpgDSC_7837.jpgDSC_7838.jpgPå påskafton kom mormor, morfar och min morbror med familj på förmiddagsfika. Mamma hade gjort en påskig morotskaka vilket kan vara min absoluta favoritkaka.

160326-2.jpgAvslutar inlägget med en stilstudie av Ilse, kan en ju inte få för mycket av liksom.

3 reaktioner till “Påskrester

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s