Alltså vissa dagar…

Vissa dagar är inte sådana dagar som jag i efterhand kommer minnas med glädje, utan är helt enkelt sådana dagar som jag bara önskar ska ta slut. Idag är ingen dag jag kommer lägga på minnet hoppas jag, är helt mentalt slut. Har haft en högljudd liten en bredvid mig hela dagen som gallskriker så fort jag går ifrån henne och som bara är nöjd när jag pratar med henne, det räcker inte att bara sitta bredvid. 

160404.jpgMen nu har hon äntligen somnat så gott här bredvid och jag känner hur jag slappnar av. Jag hoppas det blir en lång sovstund. 

6 reaktioner till “Alltså vissa dagar…

  1. Det är det som kallas för livet, men jag tror nog bara att hon längtar efter mormor litegrann!❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s