Fullt upp

Vi fortsätter denna vecka med att bara umgås jag och Ilse. Med umgås menar jag alltså att *nån* börjar gallskrika om jag är borta från hen mer än typ en minut. Vilket alltså innebär att jag kan gå och hämta ett glas vatten men nåde mig om jag skulle gå på toa. Hur kan jag göra något sånt?! verkar hon tycka… 

Känns då väldigt passande att David ska vara ledig nästa vecka så vi kan turas om lite mer, för även om det är kul att ens sällskap är eftertraktat så är det ju rätt gött att få två minuters egentid ibland… 

4 reaktioner till “Fullt upp

  1. AsSå gu vad det känns sol hon växt på bara ett par veckor! Kan vara att det är mer hår? 😊😉 En sån gosis! 😻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s