Chokladmousse

Nu är det fredag och vad passar då bättre än att jag delar med mig av en efterrätt jag gjorde för ett tag sen (okej, tre veckor sen prick faktiskt men det tar en stund att importera bilder numera…). Du gör såhär:

P4220001Börja med att titta i en trevlig tidning, eller okej ni kan skippa detta steg då jag gjorde det åt er (men tips på trevlig tidning! Ha gärna en mor som prenumererar på den så slipper ni köpa den själva).

P4220005-2När ni bläddrar där i så hittar ni ett recept som låter trevligt. Spara det då.

160401Den dagen ni har införskaffat alla ingredienser så lägger ni er dotter på en mysig lammfäll på golvet och placera babygymmet över henne. Sannolikheten att ni faktiskt kan få något gjort ökar då markant.

P4010006Hela anledningen till att jag ville testa detta recept var att det stod ljus eller mörk choklad i recptet, som alla vettiga människor gör så valde jag ju då såklart vanlig hederlig mjölkchoklad (mörk choklad är inte gott). Sen är ju smält mjölkchoklad så mycket godare än inte smält? Mmm blir sugen på choklad här nu…

P4010010Ihopblandade och klara. Var ju tvungen att göra hela receptet trots att det var för fyra personer, men det går ju faktiskt inte att ta ett halvt ägg. Det resulterade i att vi hade efterrätt både fredag och lördag kväll, win.

P4010005Såhär glad blir en när det är klart.

P4020011Tycker det blev både gott och snyggt. Så receptet rekommenderas.

En reaktion till “Chokladmousse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s