Slappsöndag och påskafton

Idag har vi en slappardag här hemma. Hade tänkt åka till Plantasjen men då det snöar(!!!) till och från här så blir jag inte så sugen på att plantera på balkongen just idag, så det skjuter vi lite på. Så istället har vi grejat lite, burit upp och ner saker till och från förrådet och tvättat. Rätt så skönt att fixa lite ändå.

160326Här är ett litet kollage från påskafton som vi firade med vänner i Borås. God mat, trevligt sällskap och en massa ungar. Helt knäppt att gänget jag har hängt med sen tonåren numera innebär en massa småbarn. Knäppt men kul 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s