Ilses outfits mars

Det är typ hundra gånger roligare att titta på kläder till Ilse än till mig, att hon dessutom inte klagar utan bara accepterar allt jag sätter på henne gör det ju ännu bättre. Därför måste jag ju visa vad hon har haft på sig så ni också får se denna söta böna i all sin prakt (plus att jag kan gå tillbaka senare och bli nostalgisk ♡).

 

Ilses_outfits_feb-mars

Kläder med små björnar på ♦ randig tröja med jeans vi fick från Berit ♦ byxorna med björnar på igen (de var mina favoriter men är för små nu) men matchat på ett annat sätt ♦ i overallen från sin mormor och morfar

Ilses_outfits_mars_1Tittandes på tv iklädd body med björnar på och blåa mjukis ♦ sovandes i nattlinnet som knäpps ihop till en säck, urgulligt ju ♦ spanar in taket i en grå outfit ♦ overallen igen men med randig dreglis och gullig mössa

Ilses_outfits_mars_2I fina byxor med gröna ankor som hon fick från Kim ♦ iklädd outfiten som mamma stickade till mig när jag låg i hennes mage (kommer ett till inlägg med bilder bara från detta tillfälle, och ja tröjan är åt fel håll, knapparna ska va bak…) ♦ Fina röda byxor som David hade när han var liten ♦ helgrön (för grönt är skönt)

Ilses_outfits_mars_3I bodyn jag sydde ♦ randig mysoverall ♦ små söta katter på bodyn från Kim ♦ hela outfiten som vi fick av Berit

De första två bilderna är från slutet på februari medans resten är ifrån mars, tänk vad mycket större hon har blivit bara sen dess.

Tidigare inlägg med Ilses outfits:
Första månaden

4 reaktioner till “Ilses outfits mars

  1. Men så himla fin hon är! Och ja! Visst är det kul med barnkläder? Man får ju passa på nu för snart lär de väl få en egen klädsmak 😉

    Det gick fint med sprutorna för Vidar. Han skrek när de stack honom men så fort jag tog upp honom blev han lugn. Än så länge har han inte fått feber heller så jag hoppas att han förblir som vanligt 🙂 Nu ska vi snart få besök av en massa bebisar med mammor från vår föräldragrupp! 🙂 Ha en fin torsdag!

  2. Vilka underbara små outfits! Längtar så tills jag får klä på en lika sprallig och härlig unge själv 🙂 Älskar för övrigt den härliga nyansen av grönt som syns på två av bilderna och måste nog köpa hem plagg i den färgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s