Fredag

Det är fredag och det är helg, även om jag vaknade imorse och trodde det var lördag redan då. Men det var det visst inte men nu så! Idag har varit en vanlig vara-hemma-med-Ilse dag, vi har promenerat, hon har gnällt när jag har fixat mat till mig, hon har gymmat, vi har pratat , hon har sovit osv. Men jag har även tagit fram och använt mina akvarellpennor! Det var typ tio år sen sist men vad kul det är! Hoppas på att detta håller i sig och att jag fortsätter teckna och måla, är ju verkligen avkopplande att göra något med händerna. Blir sugen på att teckna av saker, får se vad detta kan leda till.

160425I måndags var vi bjudna på middag till några vänner och de hade ställt fram och fixat i ordning en barnstol till Ilse. Hon gillade verkligen att vara med vid bordet men det blev lite för jobbigt efter en stund då hon inte orkade hålla sig uppe mer. Men vi får nog ta och skaffa en snart för hon trivs verkligen inte på golvet längre när vi sitter vid bordet, hon vill vara med.

2 reaktioner till “Fredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s