En dag på stan

Idag har jag och Ilse gjort stan. Vi åkte in vid tio och kom hem typ halv tre. Jag ville bara inte åka hem för det var så trevligt väder ute, så vi åt lunch på ett ställe och sen fikade vi på ett annat ett par timmar senare. Ilse är allt som oftast nöjd i vagnen men ibland vill hon bara komma upp en liten stund och då passar en kaffepaus perfekt! Hon sitter i mitt knä medan jag fikar -> win win, båda är nöjda. 

Efter andra kaffepausen somnade hon igen och jag gick en långpromenad hem. Se så fint väder vi hade! Det blev t.o.m för varmt i jackan så sista biten gick jag i t-shirt. Jag säger bara välkommen maj! 

3 reaktioner till “En dag på stan

  1. Å, så mysigt!😍 Jaa, underbar dag även här! ☀️ Dessutom finaste tjejerna!❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s