Fredag

Idag gick vi till Davids jobb och lunchade där, var ju himla trevligt. Det var heller inte så tråkigt att gå dit när det var t-shirt väder ute! Jag har alltså gått i t-shirt typ hela dagen idag och ett tag var det för varmt i mina jeans och jag bara önskade att jag hade shorts på mig. Men så kom jag till lite skugga igen och då var jeansen perfekt varma samtidigt som t-shirten inte var för kall. Är fortfarande lycklig. 

När vi hade lunchat klart så gick jag och Ilse vidare mot Sandvika för fortsatt jakt på en fin klänning till Ilse som hon ska ha på sin barnvälsignelse, men jag hittade ingen som kändes helt hundra så jag kom hem tomhänt. 

Blommor på min promenadväg

Grejen är den att jag hade hittat en fin klänning på Zaras hemsida tidigare i veckan men så var den slut i den storleken vi behövde, både på nätet och i butik. Efter det har jag varit lite besviken och inget har känts helt rätt. Men förstår ni min lycka när jag nu kollade igen när jag kom hem och den fanns att beställa! Så nu är den beställd för upphämtning i Vårgårda, det skulle ta 3-5 arbetsdagar så hoppas verkligen den hinner komma innan fredag nu! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s