Efter solsken kommer regn

Hej allihopa! Förstår att ni undrar vad jag håller på med men jag har haft fullt upp med att njuta av solen och ta hand om Ilse. Igår var jag dessutom och hämtade David som kom med tåget och direkt åkte vi och storhandlade. Under tiden hängde Ilse med sin mormor, första gången hon hade barnvakt och det gick kanon!

Idag regnar det men det gör inget för vi står i köket och förbereder, vi ska nämligen ha barnvälsignelse för Ilse imorgon med 38 gäster på middag efteråt så det är en del att fixa. Så det känns som vädret är på vår sida ändå 😉

Medan vi lagar mat så ligger de här två och sover, så söta båda två!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s