Barnvälsignelse 

Igår hade vi som sagt barnvälsignelse för Ilse, vi var i min hemförsamling i Fristad missionskyrka. Förutom alla församlingsmedlemmar som var på gudstjänsten och gratulerade och kom med lyckönskningar så hade vi bjudit in 40 stycken släktingar och vänner på middag hemma hos mina föräldrar efteråt. Jag tycker det blev en så lyckad dag! Ilse lyckades sova flera gånger och skötte sig därför väldigt bra under dagen. Vi fick flera fina presenter men även hela 3600 kronor till en insamling för UNICEF. 

TACK ALLA! 

Såhär fin var huvudpersonen dagen till ära! Klänningen hann komma och hon var så söt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s