På land igen

I söndags satte vi kurs mot Stenungsund eftersom det skulle bli så blåsigt framåt måndagen. Och då ville vi hellre vara i land än ligga och trycka i någon hamn någonstans. Söndagsförmiddagen bjöd på fint väder om än lite blåsigt. 

Vi seglade förbi några blåsiga passager och ni ser ju hur båten lutade!

Blåsigt men fint! Och jag klarade av vädret rätt bra. Jag har lärt mig hur jag ska bete mig för att inte bli så sjösjuk så det är gött. 

Vår lilla tjej som trivdes galant på båten, hon har nog aldrig sovit så bra. Hon börjar även bli så stor ju, se bara! Jag behöver ju knappt hålla i henne. 

Sen började det regna så vi höll oss under tak medan David fick ta på sig regnstället. 

❤️

Men nu är vi alltså tillbaka i land och igårkväll hade vi den här utsikten. Inte så illa det heller. 

2 reaktioner till “På land igen

  1. Åh vad kul med en tur till havs! Spännande att ha med lilla Ilse också! Måste fråga var hennes kofta/tröja kommer ifrån? Hur fin som helst ju och jag söker något liknande till Vidare 🙂 Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s