Malmö

Det är lördagkväll, grannen har satt upp en stor plansch där det står OKTOBERFEST på sin dörr, så vi kan ju bara anta hur det kommer låta därifrån ikväll. Men medan de förbereder för fest så slappas det mest i denna lägenhet. Ilse har ägnat dagen åt att förbättra sina krypfärdigheter (hon är jätteduktig!) och vägrat sova medan vi har flyttat saker högre upp = inga böcker under soffbordet längre. Men David har även grejat med bilder från vår semester så då tyckte jag det var dags att börja kolla lite på dem, vi börjar i Malmö där vi startade för tre veckor sen.

DSC_8693DSC_8694DSC_8690Fredagen ägnade vi åt att flyga ner och att fira Pontus som hade disputerat. Lördagen sen promenerade vi runt i typ hela Malmö. Vi gick genom parker, njöt av att vi äntligen var lediga och ägnade mycket tid åt att fundera på hur dyrt vi trodde det där huset skulle bli egentligen och hoppades att det skulle bli vårt…

160914Som en paus i allt vagnsittande så gungade vi lite med, så skoj! Det var typ de bilderna som vi tog i Malmö, så vi fortsätter en annan dag i Rom istället!

En reaktion till “Malmö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s