Vill inte sova

När vi numera försöker lägga Ilse på dagen så ser det ut såhär… Hon vill inte utan ska bara sitta upp och klättra. istället så söver vi henne i vår säng genom att ligga bredvid och hålla i henne så hon inte kan rulla över på mage, då somnar hon förr eller senare iaf (oftast senare). Men med mantrat ”hon sover iaf på nätterna” rullande i huvudet så går det rätt bra. Men när jag har kämpat i sammalagt en timme med att försöka få en trött Ilse att sova och hon sen vaknar efter 20minuter igen då blir jag rätt trött… Men idag tog hon igen det med en lång eftermiddagslur istället, skönt det!

En reaktion till “Vill inte sova

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s