Min helg

Oj vilken helg. Intensiv men lugn på samma gång ungefär. Vi har varit i Sverige, hos mina föräldrar, för att fixa med saker angående vårt (!) hus. I lördags var vi i huset och diskuterade ett par saker med nuvarande ägaren och mätte lite och idag har vi varit på banken och fixat inför köpet. 

Förutom detta har vi hunnit med en församlingsfest då min hemförsamling fyller 150 år i år, där träffade vi både släktingar och vänner och åt gott och var nostalsgiska. 

Vi har även hängt en hel del med de här gosingarna. Ilse tycker det är störtkul med katter medan katterna kanske inte tycker det är störtkul med Ilse… Men det ordnar sig nog. Den spräckliga och den svarta ungen ska dessutom flytta hem till oss sen till advent! Iiiiei äntligen ska vi bli kattägare! 

Det finns två kullar hos mina föräldrar just nu och de här minsta har vi mest spanat in lite försiktigt än sålänge. Mina föräldrar har alltså tio katter under sitt tak just nu… haha. Men alla utom två (eller eventuellt bara en) är redan pingade. 

Vi har även hejat på fåren som är så himla fina just nu!

Sen idag åkte vi till Davids föräldrar en stund efter vi varit på banken. Ilse har det så himla bra med mor- och farföräldrar som ger henne så mycket uppmärksamhet. Och snart bor vi mycket närmre dem och det känns kanon!

6 reaktioner till “Min helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s