Vecka 48

Då jag har blivit lite sämre på att blogga det senaste så tänkte jag att jag får sammanfatta förra veckan nu istället. 

Men vi börjar på helgen vecka 47 för då var Davids familj här på besök och småkusinerna fick hänga lite med varandra. Att spela piano är väldigt roligt.

 På söndagen åkte vi runt och handlade saker vi behövde till det nya huset (tvättförvarig osv). Vi fick även tag på två stora och fina adventsstjärnor som nu hänger i vardagsrummet, väldigt mysigt. 
Sen blev det måndag och David åkte till Oslo för att jobba. Katterna hittade ett nystan och lyckades trassla in både stolar och kaminer så jag var tvungen att använda saxen för att kunna städa undan det. 

En dag åt vi pasta och grönsaksbollar till lunch, väldigt gott tyckte Ilse. 

Dr Snuggles och Atlas längtade ut då vi hade dem enbart inne i början för att de skulle lära sig vart hemma är. 
Men så i torsdags så hade de äntligen fått halsband och då vågade jag släppa ut dem en sväng. Jag och Ilse var med och Ilse tyckte det var kanonkul att krypa efter katterna. 

Hej hej Atlas. 

Mys. 

I fredags kom min mamma hit och vi bakade pepparkakor (som jag inte tog en enda bild på, så dåligt). 
Sen blev det helg och David kom hem igen. Ilse hjälpte till att packa upp litegrann, hon är väldigt hjälpsam den där…

Helgen har vi tillbringat på julmarknad och framför vinterstudion. Sen avslutades den med julbord på regementet i Borås som mormor och morfar bjöd på. En himla mysig helg. 

3 reaktioner till “Vecka 48

  1. Åh vad fint ert nya hus verkar vara! 🙂 Hoppas du bjuder med oss på ”rundvandring”? Jag vill gärna veta receptet på grönsaksbollarna – det är säkert något som Vidar kommer gilla! Ha en fin dag!

Lämna en kommentar