13 dec – 13 dec

Den 13 december 2015 började min mammaledighet, eller graviditetsledighet som de tre första veckorna var. Vad jag då inte visste var att det skulle dröja fem (5!) veckor tills lilla Ilse kom till oss. Nu, ett år senare, är det officiellt min sista dag som mammaledig för imorgon börjar Davids pappaledighet. Vi ska va lediga resten av månaden ihop och det ska bli så gött! Sen, efter nyår, ska jag börja jobba igen. Japp, för nu är det officiellt, igår skrev jag på kontrakt hos Volvo Cars och ska börja där som beräkningsingenjör inom krocksäkerhet, känns spännande och kul!

En suddig bild på mig och min lilla goding ❤️ 

6 reaktioner till “13 dec – 13 dec

  1. Åh vad spännande! Stort grattis till jobbet! Jag börjar jobba på torsdag men mjukstartar då jullovet kommer mitt i allt (jobbar som gymnasielärare). Christoffer ska börja sin föräldraledighet den 9 januari och veckan vi båda jobbar innan jul ska vi ha familjemedlemmar som barnvakt till Vidar och de är sååå lyckliga över det, haha! 🙂 Ha en fin luciadag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s