På bussen till jobbet 

Nu sitter jag på bussen på väg till jobbet. Den senaste veckan har jag cyklat men när termometern idag visade på -3 grader och benen redan är rätt sega från chocken att helt plötsligt cykla en massa igen så kände jag inte för att navigera isfläckar. Det är ju rätt lyxigt att ha en buss som går precis hemifrån till jobbet och bara tar 10min, det måste jag säga. 

På bilden ser ni utsikten jag hade när jag väntade på bussen. Jag bor alltså i det område som syns här, fyra hus in till höger räknat från silhuetten på eriksbergskranen. En fin morgon och dessutom fredag, efterlängtat! 

En reaktion till “På bussen till jobbet 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s