Vilken dag

Alltså vilken dag, är helt slut. Vaknade och är lite förkyld men inget farligt så, men med en gnällig Ilse så blir det inte mycket ork över. Känns som vi bara har försökt ta oss igenom dagen och egentligen inte gjort något. Hade tänkt ta en tur till ikea men vi kände att vi inte pallade åka dit med en liten som fick spel för ingenting med jämna mellanrum, puh alltså. 

Men när jag inte orkade mer en stund så satte jag Ilse här och gav henne en bok, och vet ni? Hon satt där i minst fem minuter, helt fantastisk! Men nu tar vi nya tag och hoppas på en mer energirik vecka. 

En reaktion till “Vilken dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s