Söndagsmorgon

Imorse var det min tur att gå upp med Ilse och 5.52 tyckte den unga damen att det var morgon. Sagt och gjort, vi tittade på tv, pusslade, läste böcker och sen blev vi hungriga. Eftersom det ändå är söndag så fick det bli en söndagsfrukost med smoothie, uppskattades av alla parter kan jag lova. 

Mätta och belåtna satte vi på oss ytterkläderna och gick till lekplatsen, Dr Snuggles följde med och vi hade stället för oss själva. Förstår inte vad alla andra gör innan klockan åtta en söndag?! 😉 Rutchkanan var supersnabb pga frostigt och solen värmde -> kanonbra ju. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s