Kusinerna och min första vab

Hopp, då sitter jag här i soffan istället för på jobbet och anledningen stavas vab, alltså vård av barn. Vi klarade nästan tre veckor på förskolan innan vi trillade dit. Ilse är förkyld, hostar så det låter som att lungorna är på väg ut, och lite febrig till och från. Hon har även haft ögoninflammation som nu är mycket bättre men som istället hoppat över på mig… Så med ett hängande öga och lite svullen hals så försöker jag kurera mig själv samtidigt som jag tar hand om Ilse. Härligt. Det är detta som är det ”underbara småbarnslivet”. Nej kanske inte det roligaste jag gjort men när en småsjuk Ilse kryper in i min famn, då är det ändå lite mysigt. 

Annars var ju helgen trevligare med besök av Ilses faster, kusin och farmor, även om vi var lite småhängiga då med. Men se vad söta de små är:

De har börjat följas åt när de träffas nu, gör det den andre gör vilket även innebär tar den leksak den andre har… Men de är ju bara för söta! 

En reaktion till “Kusinerna och min första vab

  1. Ja, de är så himla gulliga 😍 Ska bli kul att ses om några dagar igen hälsar Max 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s