Lunchpaus i Gränna

 I skrivande stund sitter jag i baksätet i vår bil någonstans på E4:an i riktning mot Stockholm, för vi är på väg till Paulina och Max för att tillbringa vår långhelg med dem. Så skönt att vi ändå kommer iväg efter några dagar med sjukdom, men eftersom vi träffade kusinen förra helgen så har vi ju redan smittat ner honom så därför kan vi lika gärna snora i gott sällskap än hemma ensamma…

Vi tog en lunchpaus i Gränna där vi åt medhavd pastasallad. Alltså medhavd matsäck på en parkbänk i solen, livet är alltid så gött vid de tillfällena. Måste försöka se till att det händer oftare bara. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s